12 Haziran 2013 Çarşamba

Yükselen Koç Burcu Özellikleri

Yükselen koç burcu genel özellikleri şöyledir:
Yöneticiniz Mars: (Çekicilik, savaş ve seks temsilcisi)
Grubunuz: Ateş,
Uğurlu gününüz: Salı
Uğurlu sayılarınız: 6, 9, 15, 343, 2618
Uğurlu taşınız: Pırlanta
Uğurlu renkleriniz: Kan kırmızısı, nar çiçeği
Uğurlu çicekleriniz: Lale, papatya
Uğurlu kokularınız: Manolya, lavanta,

Yükselen Koç

Güneş Yükselen Koç Burcu:( 21 Mart-19 Nisan) Yöneticiniz Mars etkileri size  enerjik, öncü,aceleci, tartışmacı, bencil, çabuk parlayan, agresif, iddialı, dik başlı, bağımsız, açıkgöz, uyanık,  dobracı, fiziksel olarak aktiv, yerinde duramıyan,Yönetilmekten  hoşlanmazsınız. diplomatik olmayı öğrenmeniz gerekir. Koç Burcu başı sembolize eder, sizde yaptığınız her işte baş olmak istersiniz ve işlerinizi kendiniz atılıp çözmek istersiniz. Aşırı atak olmanız, devamlı kazanma isteğiniz çok yüksektir.. Yaşamda meydan okumaktan ve rekabete dayalı olan herşey hoşunuza gider. Yarışmaktan çok hoşlanırsınız,  Rutin işler sizi sıkar, .Bir işten öbür işe atlamak, daima yeni birşey aramak sizin çok hoşunuza gider. Başka bir işe atlamadan önce, bir önce başladığınız işi bitirmeniz gerekir. Ruhsal açıdan öğrenmeniz gereken en önemli şey “HOŞGÖRÜDÜR”.
Koç Burcunun Yöneticisi Mars.  irade, kazanma isteği, kazama arzusu, ele geçirme isteği, Libido ve seks’le alakalıdır,yapabileceklerinden fazla işede girişebilirler. Planlan yapmaktansa, hemen harakete geçip hedefe ulaşmaya çalışmanız, ulaşmak istediğiniz hedefe ulaşmanıza engel olabilir.  Aceleciliğinizi ve hemen kazanma, elde etme isteğinizi dengelemeniz gerekir.
Yükselen ve Güneşi Koç’lar: genellikle erken yaşlarda özgürlüklerini ilan eder ve bağımsız haraket ederler. Fiziksel olarak genellikle atletik zayıf  bir yapıya  sahipsinizdir. Geniş omuz ve dar kalçalar sık görülür, yapabileceklerinden fazla işede girişebilirler, üstelik fazla planlamadan. Planlan yapmaktansa, hemen harakete geçip hedefe ulaşmaya çalışmanız,ulaşmak istediğiniz hedefe ulaşmanıza engel olabilir Size plan yapmada becerikli bir arkadaş bulmanız, ulaşmak istediğiniz hedefte yardımcı olabilir. Yükselen ve Güneşi  Koç burcunda doğmuş olanlar genellikle her işte olduğu gibi yürüyüşlerinede yansır, hızlı yürümeyi seversiniz. Gitmek istediğiniz yere hemen ulaşma isteğinizden dolayı, araba kullanırkende hızlı kullanırsınız.  Hızlı araba kullanmak her zaman kaza riski taşır ama siz risk almayı sevdiğinizden dolayı bunuda boş verip hızlı araba kullanırsanız hem kendi canınıza, hem de başkalarının canın gitmesine neden olabilirsiniz. O yüzden araba kullanırken makul hızda araba kullanmaya dikkat edin her zaman.

Kaynak: http://www.astrolojikozmik.com/yukselen-koc-burcu/#ixzz2W12GXgGR

9 Haziran 2013 Pazar

Yükselen Koç Burcu

Siz basta gitmeyi yedi ve "Ben en basta olmalıyım" sloganını Uygulamaya eğilimli Bir ​​kişiniz. Türden Olmak, Birinci Olmak yaşamınızın Bir parçasıdır. Hareketli bir kişilik Yapısı Ile "Hemen çocukları otomobilden çıkaran yapalım" sıkça Kullandığınız sözcüklerdir. Atılım, ileri Gitmek, arastırmak, DAHA iyisi for kapı aralamak, ne Olursa olsun fethetmek İhtiyacı damarlarınızda dolaşır. Çok ve yönlü özellikleriniz sayesinde Bir Grubun birinciliğini ateşleyici kişiliği olabilirsiniz. But enerjinizi Yapıcı bir sekilde yönlendirmelisiniz. Böyle olmadığı takdirde, tartışmacı, kavgacı kişiliğiniz BİRDEN bire su yüzüne Çıkabilir ve pek ÇOK kişiyi kırabilirsiniz.

Güçlü ve met Gucun Arkasında duran kişiliğiniz sert çıkmakta Olduğunuzu boyutu unutturan Hızlı Bir Süreci Harekete geçirir ve Destekler. Çok ve mücadeleci olduğunuz for met power Bir Araştırma eyleminin Iyi Bir ​​Üyesi olmanızı Sağlar. Hatta Gruplar içinde Herkesin zorlandiği eylemleri kolaylıkla gerçekleştirirsiniz. Bir Kazı ekibinin, bir, Mimari Grubun birinciliğini, bir, Sosyal topluluğun hareketli ve çalışmaktan bıkmayan Üyesi olabilirsiniz. Nato'da, Mutlaka Sızın dediğinizin gerçekleştirilmesi gerektiği Konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Bu da Sızın kimi kırdığınızı önemsemediğiniz ve / VEYA fark etmediğiniz Bir Zaman Dilimi olacaktır. Yüzleşmekten Hiç korkmazsınız. Söylensin diye Dile Gelen Sözcükler, Sızın for Mutlaka harcanmalıdır.

Aman sevgili Yükselen Koç, Sözcükler Sızın dilinizde Bir zehir'e dönüşebilir. Yükselen'i Koç olan biri Olarak, tam karşınızda bulunan Terazi burcunun özelliklerini inceleyerek kendiniz Hakkında ÇOK sey öğrenebilirsiniz. Onun Iki burç arasinda kurmaya çalışacağınız denge boyutu Yol gösterecektir. Terazi Diplomatik özelliklere sahiptir ve uzlaşmacı Bir Yapı sergileyebilir.
Yükselen burç hesaplama için tıklayınız.