9 Haziran 2013 Pazar

Yükselen Koç Burcu

Siz basta gitmeyi yedi ve "Ben en basta olmalıyım" sloganını Uygulamaya eğilimli Bir ​​kişiniz. Türden Olmak, Birinci Olmak yaşamınızın Bir parçasıdır. Hareketli bir kişilik Yapısı Ile "Hemen çocukları otomobilden çıkaran yapalım" sıkça Kullandığınız sözcüklerdir. Atılım, ileri Gitmek, arastırmak, DAHA iyisi for kapı aralamak, ne Olursa olsun fethetmek İhtiyacı damarlarınızda dolaşır. Çok ve yönlü özellikleriniz sayesinde Bir Grubun birinciliğini ateşleyici kişiliği olabilirsiniz. But enerjinizi Yapıcı bir sekilde yönlendirmelisiniz. Böyle olmadığı takdirde, tartışmacı, kavgacı kişiliğiniz BİRDEN bire su yüzüne Çıkabilir ve pek ÇOK kişiyi kırabilirsiniz.

Güçlü ve met Gucun Arkasında duran kişiliğiniz sert çıkmakta Olduğunuzu boyutu unutturan Hızlı Bir Süreci Harekete geçirir ve Destekler. Çok ve mücadeleci olduğunuz for met power Bir Araştırma eyleminin Iyi Bir ​​Üyesi olmanızı Sağlar. Hatta Gruplar içinde Herkesin zorlandiği eylemleri kolaylıkla gerçekleştirirsiniz. Bir Kazı ekibinin, bir, Mimari Grubun birinciliğini, bir, Sosyal topluluğun hareketli ve çalışmaktan bıkmayan Üyesi olabilirsiniz. Nato'da, Mutlaka Sızın dediğinizin gerçekleştirilmesi gerektiği Konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Bu da Sızın kimi kırdığınızı önemsemediğiniz ve / VEYA fark etmediğiniz Bir Zaman Dilimi olacaktır. Yüzleşmekten Hiç korkmazsınız. Söylensin diye Dile Gelen Sözcükler, Sızın for Mutlaka harcanmalıdır.

Aman sevgili Yükselen Koç, Sözcükler Sızın dilinizde Bir zehir'e dönüşebilir. Yükselen'i Koç olan biri Olarak, tam karşınızda bulunan Terazi burcunun özelliklerini inceleyerek kendiniz Hakkında ÇOK sey öğrenebilirsiniz. Onun Iki burç arasinda kurmaya çalışacağınız denge boyutu Yol gösterecektir. Terazi Diplomatik özelliklere sahiptir ve uzlaşmacı Bir Yapı sergileyebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yükselen burç hesaplama için tıklayınız.